Ajankohtaista

ULKOMAISTEN KAUSITYÖNTEKIJÖIDEN COVID-TESTAUS

FSHKY:n alueelle (Forssa, Jokioinen, Tammela, Ypäjä, Humppila) saapuu tällä hetkellä ilmeisen suuria määriä ulkomaisia kausityöntekijöitä. Kaikkien maahan saapuvien ulkomaisten kausityöntekijöiden testaaminen ja sen mukaisesti toimiminen auttaa koko seutukuntaa ylläpitämään hyvää koronavirustilannettamme. FSHKY:ssa toimimme kausityöntekijöiden testaamisen osalta liitteen mukaisesti: toivomme työnantajien ottavan yhteyttä terveydenhuoltoon testaamisen järjestämiseksi maahan saapumisen jälkeen, sillä maahan tullessa kerätyt ja meille toimitetut tiedot osoittautuvat jatkuvasti puutteellisiksi ja maahan saapuvia jää testaamatta. Sopimustensa puitteissa työnantajat voivat luonnollisesti huolehtia testaamisesta myös työterveysyritysten kanssa.

yt. Teppo Tähtinen, tartuntatautilääkäri 
JÄSENKIRJEEN 01/2021 saat ladattua klikkaamalla tätä tekstiä.


Viljelijöiden Vesijumppa ON JÄÄNYT TAUOLLE!
Jatkuu tilanteen niin salliessa syksyllä 2021 perjantaisin klo 11.45-12.30 Forssan Vesihelmessä. Hinta 5€/kerta (laskutetaan jälkikäteen sähköpostilla). Todista jäsenyytesi jäsenkortilla kassalla. Uinti ennen ja/tai jälkeen vesijumpan hintaan 3€ ja maksu suoraan Vesihelmen kassalle.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Nuoret perheenjäseniksi! 
Muistattehan liittää kaikki perheen vähintään 15-vuotiaat nuoret (sekä ei ehkä enää niin nuoretkin) tilanne perheenjäseniksi. Näistä ei ole teille mitään lisäkulua ja myös nuoret saavat kaikki jäsenedut käyttöönsä sekä me yhdistyksenä hyödymme isommasta jäsenmäärästä.


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 


Välitä viljelijästä-hanke

Viljelijöiden jaksaminen ja henkinen hyvinvointi on ollut viime vuosina paljon esillä. Fyysistä kuormitusta enemmän viljelijöitä kuormittavat muun muassa jaksamisongelmat, taloudelliset huolet ja psyykkinen stressi.

Hämeessä sinua auttaa
Välitä viljelijästä-hankkeen projektityöntekijä
Salla Säteri
gsm 050 331 8521
salla.sateri (at) mela.fi


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤PÄIVITETTY 21.5.2021
 
© MTK Lounais-Häme ry
janette.koskinen (at) mtklounais-hame.fi
 
© MTK Lounais-Häme ry 2021 Kaikki oikeudet pidätetään